СЛУЖБОВА-БІЗНЕС ВІЗА
 
Якщо Ви бажаєте перебувати в Польщі протягом короткого періоду часу (менше ніж 90 днів протягом 180), Вам необхідно подавати документи на короткострокову Шенгенську візу. Шенген-бізнес віза категорія стосується людей, які збираються перебувати в Польщі терміном до 3 місяців з метою робочої поїздки (підписання контрактів, тощо), але не дає право займатися професійною діяльністю. Перша службова або бізнес віза відкривається на 3 місяці з правом перебування у 20 днів. У паспорт з візами – на рік з правом перебування 90 днів в одному півріччі.
 
ЯК МИ ПРАЦЮЄМО (ШЕНГЕН С)
 
 
 
 
МІНІМАЛЬНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ, ПРИКЛАД: