Польська робоча (національна) віза D05
 
Якщо Ви плануєте перебувати на території Республіки Польща більше ніж 90 днів з метою працеваштування, Вам необхідно подавати документи на довгострокову візу національну візу. В цілях працевлаштування можна отримати робочу національну візу, що дозволяє перебувати 6 місяців в Польщі протягом року. Вона видається на основі запрошення від працедавця, що дозволяє легально працювати лише на території Польщі.
 
ЯК МИ ПРАЦЮЄМО (НАЦІОНАЛЬНА D)
 
 
ЩО ВХОДИТЬ В ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ?
 
 
МІНІМАЛЬНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ, ПРИКЛАД: