Туристична віза С01
 
Ця категорія стосується заявників, які планують перебувати в Польщі терміном до 90 днів, і з цією метою купують тур або самостійно резервують і оплачують квитки та готель. Довготермінові візи з правом багаторазового в’їзду видаються особам, які планують туристичні поїздки (індивідуальна туристика включно), які вже отримували щонайменше дві шенгенські туристичні візи (в т. ч. одну польську візу) протягом останніх 3 років,які використовувались згідно з призначенням, а також при наявності підтвердження оплати (у повному обсязі) туристичної послуги на території Республіки Польща щонайменше на 3 дні. Як правило з терміном дії на 2 роки.
 
Особи, які раніше не мали щонайменше двох шенгенських туристичних віз, можуть подавати документи на туристичні візи з дворазовим в’їздом та терміном дії до 6 місяців, за умови представлення підтвердження оплати у повному обсязі туристичної послуги на території Республіки Польща в двох різних термінах, які містяться в рамках вищезгаданого періоду.
 
ЯК МИ ПРАЦЮЄМО (ШЕНГЕН С)
 
 
 
 
МІНІМАЛЬНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ, ПРИКЛАД: