ГОСТЬОВА ВІЗА
 
Гостьова Шенген віза підходить для заявників, які подорожують з метою відвідування родичів та друзів, що легально проживають на території Польщі. Подаючи документи на гостьову візу в Польщу, до основного пакету слід додати також оригінал запрошення воєводського управління від приймаючої сторони, завірений нотаріально чи в присутності Консула Польщі. Особа, яка запрошує, має бути громадянином Польщі, або ж мати офіційний дозвіл на проживання там. Термін дії запрошення становить 3 місяці від дати оформлення. За гостьовою візою можна здійснити лише одноразовий виїзд до Польщі. Термін дії такої візи різний, але не перевищує 3 місяців.
 
ЯК МИ ПРАЦЮЄМО (НАЦІОНАЛЬНА D)
 
 
 
 
МІНІМАЛЬНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ, ПРИКЛАД: